MENU NA TEN WIECZÓR:
– Pinchos z figą, grillowanym kozim serem i kruszonką orzechową z miodem rozmarynowym 10 zł
– Pinchos z kaszanką z Burgos i jajkiem przepiórczym z cebulką karmelizowaną z chilli 10 zł
– Pinchos z krewetką w czarnej tempurze, mayo curry i czarną oliwką 10 zł
– Pinchos z sobresadą, mozzarellą i szpinakiem 10 zł
– Oliwki w domowej marynacie z cytrusami 9 zł
– Tortilla española z aioli i oliwką 14 zł
– Sałatka z pomidora, anchois i sera pleśniowego z galaretką z czerwonego wina 14 zł
– Ser Manchego D.O.P. marynowany w ziołach i oliwie 12 zł
– Szynka Serrano Gran Reserva ręcznie krojona z musem pomidorowym i grzanką 16 zł
– Patatas bravas z salsą brava i aioli kaparowym 12 zł
– Croquetas de jamón iberico- beszamelowe krokiety z aioli wasabi 18 zł ( 3 sztuki)
– Buñuelos de mejillones- pączki z małżami i serem manchego z aioli kaparowym 18 zł ( 5 sztuk)
REZERWACJA STOLIKÓW: 22 460 06 26